Mine tidligere biler


billederne er ikke af mine biler, men "lånt" på nettet


Morris Minor Super Traveller


Min første bil. Overtog den fra min far. Rigtig sjov bil

Autobianchi A112


Min anden bil. Det var her jeg for alvor opdagede italienske bilers særlige karakter.

Som bekendt er det jo fuldstændig samme undervogn og motor som 12-7'eren. Og det var selvsagt på mange måder den der lagde grunden for min begejstring for 12-7'eren.

Med Autobianchien havde jeg min første længere rejse. I en måned kørte jeg alene rundt i Norditalien! Jeg vendte passagersædet om og kunne således sove i den!

Alfa Romeo Alfasud Sprint.


Fantastisk fantastisk bil! Der er ikke så meget andet at sige. For mig holder udseendet stadig.
Den er en smule for stor til min smag. Jeg er, som det nok kan udregnes, til lidt mindre biler.

Alfa Romeo Alfasud


Købte jeg som afløser for Sprint'en. Det var et forsøg på at få en billig bil, da jeg skulle til at læse.
Desværre var den et af de absolut værste eksempler på den kendte historie om Sud'erne: Da de blev bygget, var der strejke på fabrikken og rigtig mange rå karosserier fik lov at stå uden maling. Da arbejdstyrken genoptog arbejdet, blev de bare lakeret uden på den begyndende rust. Det siger sig selv at det ikke var en holdbar løsning. Min var således også helt tynd og porøs i overalt i karosseriet!

Fiat 600


Overtog jeg fra en kammerat (eller sådan set hans svigerfar)

Fiat Mirafiori


Overtog jeg fra samme kammerats familie, hvor den var gået i arv. Den var ussel i standen, men ikke desto mindre kørte den utrolig godt.

Fiat 500


Hentede den i Holland, og den skulle sådan set sættes i stand og bruges til hverdagskørsel. Desværre var den fyldt med polyesterspartel alle vegne (særdeles dygtigt lavet) og da jeg først fik det fjernet, var opgaven simpelthen for stor. Den blev solgt - som den eneste bil jeg har haft med fortjeneste - og jeg købte i stedet min Bella, min første 12-7'er
Sørens Hjemmeside