Teknik, Tilpasninger og Tilføjelser


Det første jeg lavede til vognen var et klapbord til højre for vasken. Det bliver brugt yderst flittigt.
Jeg har forsøgt at lave det så let som muligt. Som så ofte er det lavet af materialer jeg havde i huset, og træsorten passer jo ikke helt til den "kunsttræsort" campingvognen er født med, men der en del andre ting der også med tiden er blevet ændret og som er lidt ved siden af, så jeg kan leve med det:

Jeg bruger Kip'en hele året og den bliver ofte brugt som "motel" når jeg er til fester - så behøver jeg ikke tænke på promillen. Så en del weekender om året bliver den altså brugt på denne måde.
Det blev mig hurtigt klart at varme i vognen var en nødvendighed, så en varmeovn måtte absolut til. Jeg var heldig at finde en brugt Truma gasovn til en meget lav pris. Det er den mindste model man kan få og den leverer altså rigeligt med varme. På laveste indstilling bliver det lige en anelse for varmt, når udetemperaturen kommer over frysepunktet 😉
Der skal nok komme flere billeder. Disse siger ikke det store, men forklaring følger...

Forreste vindue bliver holdt oppe af disse stænger, når det er åbent. Mufferne hvor låse-fingerskruerne sidder i begyndte at revne, så man kunne ikke låse vinduet i åben position. De var oprindeligt af plastic, men jeg valgte at lave nye af aluminium. Det burde kunne holde:

Kip'en kan lige komme ind i værkstedet.
Jeg var godt nok meget spændt på det, for jeg vidste at især højden kunne blive et problem. Da jeg lavede værkstedet var jeg opmærksom på at få lavet porten så høj som muligt, men den kunne ikke blive højere end 192 cm - samme højde som campingvognen! Ved at lukke luft ud af dækkene, kan den altså lige gå ind!Sørens Hjemmeside