Min Kip


Valget


...kom ud af tre krav:
  I: Den skulle være så lille som muligt
 II: Der skulle kunne være en Morini i den
III: Der skulle være en ordentlig seng

Hvis den skal være lille og der samtidig skal kunne være en motorcykel i, skal den have døren bagi for at man kan få den ind og ud.
På markedet er der i praksis kun tre producenter der kommer på tale:

- MKP, som lavede modellen Petit/Mini
Det var egentlig mit førstevalg, fordi den er så flot (og desuden er dansk), men de bliver desværre handlet til priser som jeg ikke kan være med til, og så er den nok i virkeligheden ikke så velegnet til det med motorcykel.

- Polar
Lavede også en model, men de er sjældne og også for dyre for mig. De findes ellers med en dobbeltdør bagi, så adgangen med motorcykel er ret nem. Men som nævnt: prisen er høj.

- Kip
Blev det så til. Og bortset fra at det er lidt bøvlet at få motorcyklen ind, så er den nok i virkeligheden den mest velegnede. Især er den lave vægt kombineret med en meget høj lastevne ideel i forhold til mine ønsker. Indretningen er perfekt i forhold til størrelsen og løftetaget forbedrer benzinforbruget, gør at den kan komme ind alle steder og kræver ikke en så høj en carport.Købet


Kip'en blev importeret fra Holland - hvor de jo bliver produceret og naturligvis findes i ret stort antal. Jeg havde ledt lidt herhjemme, men udvalget var lille og priserne lidt vel høje.
Efter en del søgning, faldt jeg så over den helt rigtige - til den rigtige pris. Jeg skrev til sælgerne, fik handlet en smule med prisen: fik den ned på 1150€ og fik så en aftale om at komme for at hente den.
Afhentning blev foretaget i forbindelse med sommerferie og hele projektet blev således det års sommerferie! Så umiddelbart efter afhentning gik ferien i gang, hvor turen gik til Schotten og gennem Harzen.

Sælgerne, et ældre ægtepar, var yderst flinke og de var faktisk lidt kede af at skulle af med den, men pga mandens hofteproblemer, kunne de ikke rigtig tage på tur mere.
Men man kunne se at de havde holdt meget af vognen, for den var virkelig velholdt og alt udstyr var i bedste orden - og der var faktisk lidt mere med end håbet. Således var der både fortelt og markise, et lille transportabelt kemisk kloset og cykelholder med - og faktisk komplet køkkkenudstyr.
Indretningen havde konen vist stået for, og alt stof er holdt i blåt/blåternet - det har jeg fulgt op på og alt hvad jeg sidenhen har anskaffet er blåt - ja, jeg har sågar købt ting, som jeg egentlig ikke har brug for - bare fordi det er blåt 😄

Egentlig blev den købt for penge som min ex havde fået i "forarv" fra hendes forældre, så på mange måder var det faktisk hendes campingvogn, men da vi lavede bodeling ved skilsmissen, og jeg vist i virkeligheden var mest glad for den, fik jeg forhandlet mig frem til at få den mod at jeg overtog en større del af vores fælles gæld. I aftalen er dog at hun må låne den når hun vil.


Sjef, den meget flinke sælger, viser ALT frem 😉


Første måltid tilberedes i køkkenet


Til motorløb i Schotten - alt udstyret i brug - og de første km med vognen

Sørens Hjemmeside