Huset

Sørens Hjemmeside

Værkstedet


VÆRKSTEDET I DETALJER

Som skrevet indledningsvis, var muligheden for et værksted en af de store grunde til, hvorfor især jeg faldt for huset. Alligevel skulle der gå 8 år før jeg for alvor begyndte at renovere det. Det hang selvfølgelig sammen med vores vægelsind i forhold til om vi skulle blive boende, men jeg følte også et sted at jeg burde gøre noget ved de andre rum først; at det var lidt "egoistisk" at lave værkstedet tidligt i processen.
Jeg begyndte dog efterhånden at bruge et argument for at overbevise ikke mindst mig selv om, at det var i helhedens tjeneste hvis jeg opprioriterede værkstedet, nemlig at det ville gøre renoveringen af resten af huset væsentligt nemmere. Egentlig følte jeg at det var et lidt letkøbt argument, men det har faktisk vist sig at have væsentlig større betydning end jeg troede det ville have.
Ved indflytning bestod rummet af hele 5 rum: et isoleret rum til en kummefryser, et lille værksted, en stald med udgangsdør til haven (til postens hest, fik vi at vide ;o), et opbevaringsrum, og så rummet man kom ind i gennem porten. Det hele blev ret hurtigt revet ned, for at skabe et rum.
Den store renovering skulle egentlig foregå efterår/vinter 2012, liften var indkøbt og planen lagt, men der var en del arbejde i haven der trak ud og ikke mindst byggeriet af carporten betød, at det "pludselig" var for koldt til at støbe gulv, så derfor blev projektet udsat til året efter.
Billederne skulle gerne illustrere forløbet. Der kommer lidt flere efterhånden som detaljerne kommer på plads:

2005 - 5 rum!Medio 2013 - Arbejdsborde indkøbt 1. april - liften får premiere Samme år - 1 rum Ultimo 2013 - endelig nyt gulv
Søster og svoger hjælper Ætsnings/slidskader - først opdaget efter en hel dag med handsker. Dagene efter gjorde det nas!!!
5. april 2014 - Indkøb af drejebænk

Traileren er lånt gratis hos freetrailer.dk

12-7'eren kan lige være der!Medio 2012 - køb af lift

VÆRKSTEDET I DETALJER