Søren Høyer Hansen
Bopæl:

Hygind, Ejby

Fødselsdato:

19/12 '66

E-mail:

sir1@morinist.dkTidligere bopæle:

(alle i Odense)
- Dæhnfeldts Villakvarter
- Bolbro
- Hunderup
- Hjallese
- VollsmoseDe bedste situationer - hengivet til nuet!


På vej på tur - så bliver det ikke bedre


Vand har altid draget mig...

Det væsentlige:


Jeg er født i Odense og opvokset i en lille forstad få km fra centrum af byen, i og med en "traditionel" kernefamilie (hvis man efterhånden kan tale om det): far, mor, en store- og en lillesøster.
Min far var kirketjener de sidste 39 år inden han trådte ind i sin nuværende folkepensionisttilværelse og min mor hjemmegående husmor.

Til højre kan man se den "slagne vej", og som det fremgår er mit cv ikke synderligt langt. Det er dog ikke ensbetydende med at der ikke er sket noget i mit liv, men som det fremgår andetsteds har dystymien i særlig grad været årsag til at mit traditionelle cv ikke er større.

Jeg har altid haft en enorm nysgerrighed og en lyst til at undersøge verden både med min krop og min forstand. Og hvad jeg ikke kunne hive ud af skolen, kunne jeg så selv finde viden om.
Jeg har således forsøgt at suge al den viden til mig jeg kunne, som jeg har haft bare den mindste interesse for.
Desværre, kan man måske sige, har det så betydet at jeg spredt mine interesser over så mange forskellige områder, at der ikke er noget jeg er rigtig god til. Indimellem kan jeg blive frustreret over og beklage, at jeg ikke har specialiseret mine evner lidt mere, så der bare var én ting jeg følte mig ekspert i, men på den anden side nyder jeg nu også at vide og kunne lidt af hvert.

Min interesse for håndværk har jeg især arvet fra min far. Han er en dygtig håndværker og særdeles tålmodig. Det er især gennem arbejde med træ, at jeg fra barnsben har udviklet en vis fornemmelse for at arbejde med hænderne. At det blev metal jeg uddannede mig indenfor skyldes, at det for mig på mange måder var et spændende og eksotisk materiale med helt andre egenskaber end træ.
Men træ og metal er nu ikke de eneste materialer og håndværk jeg har beskæftiget mig med, for hver gang jeg har stået over for nye faglige udfordring, har jeg forsøgt at tilegne mig så megen håndværksmæssig kunnen der skulle til for at jeg kunne bestride opgaven.

Min intellektuelle nysgerrighed har jeg især arvet fra min mor, og langt hen ad vejen kan jeg også takke denne nysgerrighed for, at jeg kan noget med hænderne. For ofte er min faglige kunnen udsprunget af et teoretisk fundament: jeg har simpelthen læst mig til hvordan man gør!
For så vidt kunne jeg have udviklet mine boglige evner endnu mere. Jeg var jo sådan set på vej, men dels stod min psyke i vejen og dels har miljøarven nok også gjort sit til, at jeg har udviklet en forkærlighed for at lave noget der er mere fysisk orienteret. Det er således også gennem håndværk og i det hele taget at bruge kroppen, at jeg i det daglige får de største glæder.

Morini & Musik

Hvad der har fyldt mest for mig i de seneste år fremgår nok af hjemmesiden. Først og fremmest er det det at køre motorcykel og skrue i samme, selvfølgelig med særlig kærlighed for Morinier, men det kan man selvfølgelig ved selvsyn se andetsteds på siden.

Men hvad der ikke umiddelbart fremgår er, at jeg i omkring ti år har sunget i kor. Først i Koross, derefter i Kerygma, så Collage og senest i Nardus. For tiden holder jeg dog en pause.
Musik har altid været af enorm stor betydning for mig, men i mange år følte jeg at det lå uden for mine evner selv at musicere. Det har jeg dog kunne konstatere at det ikke gør. Således har jeg prøvet mig med klaver, guitar og ukulelespil, men har de seneste år egentlig kun haft sang som fokus. Derudover har jeg (selvfølgelig) også dykket lidt ned i den teoretiske side af musikken - jeg tog således HF enkeltfagseksamen i musik for en del år siden.

Sport

Sport har også været noget af det der har fyldt meget i mit liv. Desværre har skader og sygdom ind i mellem sat en stopper for et stabilt liv med sport, men ikke desto mindre har jeg livet i gennem dyrket sport og gør det fortfarende. Jeg kan da nævne de vigtigste sportsgrene jeg har dyrket.
Jeg startede som så mange knægte med fodbold, men jeg må indrømme at holdsport aldrig har været mig, fordi jeg så ofte har oplevet at der er for mange der ikke forstår holdkonceptet - der er simpelthen for mange "selvtrækkere".
En undtagelse er dog volley, som jeg med begejstring har spillet.
Squash - verdens fedeste spil - det nød jeg i den grad.
Ellers har det været mere individuelt orienterede sportsgrene jeg har dyrket:
Svømning - når jeg pjækkede fra skole, plaskede jeg i Klosterbakkens Svømmehal! ;o)
Løb
Cykling - har bl. a. også været på mange cykelferier.
Rulleskøjter - en overgang var det mit primære transportmiddel.
Kajakroning - jeg har bygget en grønlandsk kajak, som desværre bliver "vandet" for lidt!
Som vigtigste sportsgren vil jeg nævne styrketræning, eller bodybuilding om man vil, som er den der har været mest gennemgående i mit liv; den jeg har været mest glad for og den jeg stadig dyrker.

Andre interesser

Som sagt har jeg haft mange og alsidige interesser i mit liv, og det vil måske næsten være overdrevet at nævne alle sammen, men her er nogle særlige ud over de allerede nævnte som jeg drager nytte og får glæde af:
Akvaristik, anatomi og fysiologi, dykning, elektronik, foto og video, filosofi, lingvistik, lystfiskeri, madlavning, syning...

Dystymi

Som nævnt indledningsvis har jeg har jeg måtte døje med psykiske problemer det meste af mit liv. Tidligere var afsnittet om dystymi således en mere markant del af min hjemmeside og flettet stærkere ind i måden jeg beskrev mig selv på, men siden jeg har fået det væsentligt bedre, har jeg valgt at skille det lidt fra min egenbeskrivelse.
For at komme til afsnittet, klik her!

Det mindre væsentlige:


Folkeskole:

Aaløkkeskolen til 7 kl.
Tarup Skole til 10 kl.

EFG Metal:

Odense Tekniske Skole, Næsby

Maskinarbejderlærling:

Silwa Maskin- og værktøjsfabrik

Værnepligt:

Civilforsvaret, Brand og Redning

HF:

Odense Katedralskole/
VUC - Odense

Nordisk:

Odense Universitet - uafsluttetOfficielle titler jeg yderligere har bestredet:


Avisbud -
Fyens Stiftstidende

Bogbud -
Hempels Boghjørne

Rengøringsassistent -
Fredens Kirke

Lagermedarbejder -
Maskinkompagniet Odense

Humaniorarådssekretær -
OU (SDU)

Bestyrelsesformand -
OBFC

Uofficielle titler:


Mekaniker og alt- mulig/handy-mand ;o)